In plaats daarvan kunt u na een korte tijd hen met producten

8 Smart Remarketing parkakopen.nl Canada Goose Sale Tips voor een succesvolle campagne

Er is geen geheim dat slechts 2% van de klanten de eerste keer de website bezoekt om een ​​website te bezoeken, zodat de bemarkers moeite hebben om hen te krijgen die door hun vingers glijden. Wat als ik je vertelde dat een nieuwe software voor marketingautomatisering je terug zou krijgen De 98% van de potentiële klanten en geven ze veel www.parkakopen.nl meer kans om te converteren?

Deze marketing tool biedt u de mogelijkheid persoonlijke berichten te versturen naar mensen die eerder uw site hebben bezocht, maar hebben niets gekocht. U kunt dit doen terwijl ze nog op de site staan ​​of nadat ze vertrekken. Op deze manier blijft u altijd in contact met uw publiek en verhogen de kans op conversie. Retargeting is het perfecte instrument om uw publiek in alle stadia van uw verkooptrechter te betrekken. Maar niet elke retargetingcampagne kan zijn potentieel bereiken, tenzij u dit volgt Set regels: Canada Goose Jas Goedkoop

Retargeting gaat niet alleen om het runnen van gebruikers naar productpagina’s, om hen te converteren, maar ook een meer persoonlijke relatie met hen te creëren. En dat is wat je meest populaire inhoud in termen van conversiepercentage en Social Media zal doen. En het zal ook meer leads genereren.

2. Koop op speciale evenementen

Speciale tijden als Black Friday, Thanksgiving, Cyber ​​Monday, Retargeting Dinsdag, Kerstmis, Valentijnsdag, Pasen, Moederdag Canada Goose Jas Sale of Vadersdag zijn geweldige mogelijkheden om een ​​nieuwe campagne te starten. Elk ander evenement dat bij elkaar komt. Canada Goose Sale

3. Draai de bezoekers door de conversie trechter Canada Goose bodywarmer

Canadese goose kinderjassen Focus niet alleen op degenen die aan het begin van de conversietrechter staan, maar ook op degenen die een paar stappen vooruit hebben gezet. U moet de zoekmachines op zoekmachines of sociale media instellen en mensen naar de onderwerpen brengen ‘Ben geïnteresseerd, tot ze klaar Canada Goose Nederland zijn om de deal te canada goose jassen sluiten

Het is altijd een goed idee om met uw e-mailmarketing campagne te gebruiken en vooral te gaan na degenen die uw e-mail openen. Dit soort mensen heeft de meeste kansen om te converteren, omdat ze interesse hebben getoond in wat je hebt Te zeggen tegen hen. Goedkope Canada Goose Jas

5. Houd rekening met bounce rate

Mensen die minder dan 10 seconden op uw website doorbrengen, hebben minder kans om geïnteresseerd te zijn in wat uw bedrijf te bieden heeft, zodat u kunt vergeten die in uw retargeting campagne en wat geld besparen. Canada goose outlet

Denk na waarom je sommige potentiële klanten verloor en als je vermoedt dat het antwoord de prijs is, moet je overwegen om een ​​geactiveerde e-mail te sturen met speciale kortingen. Mensen hebben kleine prikkels nodig, zoals gratis verzending of 10% korting om van een website te kopen en niet van een andere. Uw korting kan zelfs naar 20% gaan, bij de volgende geactiveerde e-mail van uw retargeting campagne, vergeet niet degenen die al hebben omgezet, uit te sluiten.

7. Kruis verkopen en verkopen aan mensen die Canada goose nederland veranderden

Je zou een ander plan moeten bedenken voor degenen die al hebben omgezet. Stuur ze niet dezelfde retargeting advertenties, omdat u uw budget verspilt en ze vervelen. In plaats daarvan kunt u na een korte tijd hen met producten van verschillende categorieën verwennen, die gerelateerd zijn aan die zij al hebben gekocht of een kleine stimulans bieden voor de nieuwe geüpgrade versie. Canada goose jas outlet

8. Blijf trouw aan de loyale klanten

Zelfs loyale klanten kunnen een plaats vinden Canada Goose Outlet op uw retargeting lijsten. Moedig hen aan met een vernieuwingskorting of een herhalingsaankoop. U kunt ook gebruikers belonen die goede dingen zeggen over uw merk op het web of uw berichten delen in Social Media. Canada Goose Ladies

Wat je ook doet, kies je voorzichtig een retargeting bedrijf dat je een zeer goede prijs geeft en je een gratis proefperiode geeft. Profiteer van deze ongelooflijke marketingautomatiseringssoftware om de conversiepercentage te verhogen en een gelukkige marketingman te zijn.


Leave a Reply