Het bedrijf zegt dat de verwerving in het eerste kwartaal van

canada goose bodywarmer Digital River verwerft bepaalde activa van CCNow Canada canada goose bodywarmer

canada goose dames Canada 3 april 2002 Digital River Inc. Het bedrijf zegt dat de verwerving in het eerste kwartaal van 2002 neutraal zal zijn op zijn winst en op basis van zijn winst opbouwen met het begin van het tweede kwartaal van 2002. Canada Goose Parka canada goose dames

canada goose outlet Deze overname is een voortzetting van onze strategie om kritieke massa op de KMO-markt te bouwen, waarbij duizenden klanten aan het e-platform van Digital River worden toegevoegd, zegt Joel Ronning, CEO van Digital River. Aangetoond dat we weten hoe we inkomsten en volume kunnen runnen via ons e-handelssysteem, terwijl de Canada Goose Outlet efficiƫntie en de middelen voor zowel Digital Canada Goose Jas Sale River als onze klanten Canada Goose Jas Sale worden geoptimaliseerd. Dit is een bedrijfsmodel dat werkt omdat het op schaal is gebouwd en gebaseerd is op een outsourcing-propositie die sterk financieel verstand geeft. Een www.parkakopen.nl resultaat van Canada Goose Sale de overname, zegt Digital River, het bedrijf voegt meer dan 11.000 MKB-sites toe aan de meer dan 21.000 sites die momenteel de diensten van Digital River gebruiken. Canada Goose Nederland canada goose outlet

goedkoop canada goose jas Digital River, Inc. De overname, die naar verwachting in canada goose jassen de toekomst zal worden verwacht, ondersteunt Digital River’s eerder aangekondigde acquisitie-strategie en breidt haar marktpotentieel verder uit in de kleine tot middelgrote ondernemingsmarkt. Lees meer www.parkakopen.nl goedkoop canada goose jas

canada goose nederland Digital River, Inc. Digitale River ismanaging transacties, evenals het leveren van e-marketing, fraudepreventie diensten, 24×7 klantenservice, en digitale product vervulling voor jou commerce site. Lees meer Canada Goose Bodywarmer canada goose nederland.


Leave a Reply