Daarnaast zorgt ABA ervoor dat planten microscopische poriën

canada goose bodywarmer heren Goedkope Canada Goose Jas Defying Droogte Door Genetische Engineering canada goose bodywarmer heren

canada goose parka Omdat steeds meer regio’s over de hele wereld een droogteituatie binnenkomen, is de noodzaak van een onmiddellijke oplossing nodig. In Californië zijn de waterstanden altijd laag, en een droogte staat van nood is verklaard. Droogte is echter niet alleen een probleem in Californië. Volgens de Amerikaanse droogtemonitor worden de droogtes geleidelijk sterker in het westen en zuidwesten vanwege de opwarming van de aarde. Vanaf begin april was bijna 37 procent van de Verenigde Staten in tenminste een matige droogte. nike air max 2017 wit Hoewel de watergebruiksbeperkingen door de regering van Californië zijn ingesteld, vormt de droogtecrisis een dreigende bedreiging voor de grote gewasindustrie in Amerika. Alleen exporteert meer maïs, tarwe en sojabonen dan elk ander land en de wereldwijde voedselprijzen zijn snel Ongeveer 80 procent van het maïsgewas van het land en 11 procent van de sojabonengewassen is getroffen door het gewastekort in Amerika. Aangezien het steeds duidelijker wordt dat de droogtecrisis van de wereld het probleem van de wereld is, wordt onderzoek uitgevoerd in de hoop dat er een mechanisme ontstaat om de droogte tolerantie in planten te verhogen. Canada goose jas goedkoop canada goose parka

goedkoop canada goose jas San Diego heeft een team van onderzoekers geleid door het Scripps Research Institute en de Universiteit van Californië, de structuur van een kritisch molecuul ‘gedecodeerd’ waardoor planten kunnen overleven tijdens moeilijke externe condities. Hun onderzoek heeft de gedetailleerde fysieke en biochemische mechanismen geassocieerd met droogtebestendigheid, zoals gasuitwisselingskarakteristieken, zaadvulpercentage en de rol van groei- en ontwikkelingsenzymen, gevolgd. asics gel kinsei 5 mujer Ze hebben ontdekt dat een moleculaire structuur het mogelijk maakt om droogtebestendige parkakopen mechanismen in de plant te initiëren. Hun nieuw opgeloste structuur toont een representatie van een belangrijk plantaardig hormoon dat bekend staat als absciszuur of ABA dat is gekoppeld aan PYR1, zijn doel eiwit.

 • Air Jordan 4 Donna
 • Wanneer planten droge milieuomstandigheden detecteren, ontlasten ze ABA, waardoor ze water kunnen bewaren van de wortels naar de bladeren. Daarnaast zorgt ABA ervoor dat planten microscopische poriën (stomata) sluiten om waterverlies te voorkomen, hun eigen groei te vertragen en hun zaden in de grond slapend te houden. Een techniek bekend als X-ray-kristallografie werd gebruikt om de driedimensionale posities van de individuele atomen van het PYR1- en ABA-complex te bepalen. Dit proces onthulde twee canada goose jassen exemplaren van PYR1 die dicht bij elkaar passen in plantencellen. Daar werden ze getraind door ABA. Elk PYR1 molecuul heeft een interieur open ruimte waar een hormoonmolecuul zoals ABA netjes in een van de Canada Goose Sale ruimtes past. Deze structurele verandering zorgt ervoor dat het PYR1-molecuul sluit en daarmee plantprocessen voor droogteweerstand initieert. Canada Goose Kinderjas goedkoop canada goose jas

  canada goose jas outlet Alhoewel het mogelijk is dat gewassen worden gespoten met ABA om hun overleving tijdens droogtes te helpen, is ABA duur om te synthetiseren en inactief in plantencellen. Echter, het agrochemische mandipropamide, dat veel gebruikt werd om de late roes van gewassen te beheersen, lijkt de werking van ABA in geanimeerde gewassen na te bootsen. Onderzoekers in UC Riverside werkte samen met Arabidopsis, een plant die veel gebruikt werd in laboratoria en de tomatenplant om Canada Goose Outlet een ​​nieuwe versie van deze planten te ontwikkelen. New England Patriots Jersey ‘ABA-receptoren Canada Goose Jas Sale die zijn ontworpen om te reageren op mandipropamide in plaats van ABA. Wanneer deze droogte getroffen planten werden gespoten met mandipropamide, Ze hebben de droogteomstandigheden overleefd door de ABA-weg te draaien, die hun stomata sluiten om verdere waterverlies te voorkomen. canada goose jas outlet

  canada goose sale Deze ontdekking bewijst dat synthetische biologische innovatie het mogelijk maakt om te verbeteren en kan een groeiende wereldbevolking ondersteunen. Uiteindelijk werd de agrochemische mandipropamid herbevestigd voor een nieuwe toepassing door genetisch ingenieur een plantreceptor te maken, en dit is iets dat nog niet eerder is gedaan. Er wordt verwacht dat deze herprogrammeringsstrategie met behulp van synthetische biologie wetenschappers toelaat om andere planteigenschappen te controleren, zoals groeitempo’s of ziektebestendigheid. Fjallraven Kanken Kinderen Amerika’s droogte is het probleem van de wereld (2009).

 • AIR PEGASUS 92-16
 • Canada goose outlet canada goose sale

  canada goose kinderjas Canada Fosestein, R. Abscibic Acid Synthesis and Response. Arabidopsis Boek. ADIDAS ULTRA BOOST 2017 2013; 11Zhu, J. K. Zout en droogte www.parkakopen.nl Goedkoop Canada Goose Stres Signal Transduction in Plants. Annu Rev Plant Biol. air max pas cher 2002; 53: 247 731. De plantdroogafbeelding is door Wikipedia-gebruiker CSIRO en wordt verspreid via Wikimedia Commons onder een CC BY-licentie canada goose kinderjas.


  Leave a Reply